skip to Main Content

El reformer: l’aparell més complert!

El Reformer: L’aparell Més Complert!

Amb el canvi d’espai de l’escola, l’activitat de REC Pilates ha fet un salt qualitatiu molt important per tal d’oferir una major experiència a tots els seus practicants. Hem passat de fer pilates a terra (conegut com a pilates MAT) a incorporar diferents tipus de màquines, com són les torres, els reformers o les cadires. Avui n’explicarem una de les més importants: el REFORMER
Creat per Joseph Pilates és un aparell que està format per una estructura plana per la qual hi llisca una plataforma plana. Aquesta està complementada per cordes i molles que augmenten la resistència que ja genera el nostre propi cos a l’hora de realitzar els exercicis. Les 5 diferents molles amb els seus respectius anclatges ens permeten jugar amb aquestes resistències extres, adaptant cada exercici a les caractarístiques i necessitats de la persona.
Amb el Reformer podem treballar diferents exercicis que s’engloben dins l’entrenament integral de la persona, el qual consisteix en treballar diferents grups musculars alhora, apropant-nos a la realitat dels moviments diaris on no es concentra la força en un sol múscul sinó en la participació de varis de manera conjunta per realitzar qualsevol acció. A tot això hi hem d’afegir la millora en la capacitat de concentració que requereixen aquests exercicis, a l’haver de prendre consciència corporal en qualsevol moviment que fem damunt aquest aparell.
Per tant, estem davant d’una màquina que ens ajudarà a corregir la postura corporal, tonificar la musculatura, milorar la nostra respiració i treballar de manera molt específica la zona abdominal i el terra pèlvic, zones claus en la vida de qualsevol persona. I sense oblidar la part de resistència, força i consciència corporal que hem comentat anteriorment!
Un aparell molt complert per a la pràctica del pilates

Escola de Dansa a Granollers | Àgueda Murillo

Back To Top